Assistència Sanitària renova, per tretzè any consecutiu, el seu compromís amb la formació en l'àmbit de la salut i convoca el seu programa de beques per a professionals mèdics i sanitaris.

En la situació actual d'emergència sanitària, es valoraran de forma especial els perfils dedicats directa o indirectament a la gestió, atenció i tractament de la covid-19 i es posarà l'accent en la necessitat d'apostar per l'actualització de coneixements i la millora contínua, en un entorn en què els avenços en la recerca tindran un protagonisme indiscutible per superar la pandèmia. «Com a organització de metges i metgesses, estem vivint en primera línia el cop d'aquest virus i ens posem al costat dels equips professionals per mantenir el nostre compromís d'excel·lència», declara el Dr. Ignacio Orce, president d'Assistència Sanitària.

Sol·licituds obertes

Sol·licituds obertes Els estudiants de tercer cicle de l'àmbit de la salut matriculats en el curs 2020-21 podran sol·licitar uns ajuts que, amb una dotació conjunta de 30.000 euros, cobriran el 50% de l'import de la matrícula, fins a un màxim de 1.000 euros per persona. L'oferta formativa inclou prop de 500 màsters i postgraus de totes les universitats catalanes i els seus centres adscrits i els detalls sobre el procediment per optar a les beques estan disponibles a la pàgina web d'Assistència Sanitària, www. asc.cat. La data límit per presentar la sol·licitud és el proper 7 de maig.

369 beques des de l'any 2008

369 beques des de l'any 2008 Amb aquesta iniciativa, reconeguda per la comunitat mèdica i universitària, Assistència Sanitària vol contribuir a la millora del conjunt del sistema sanitari català i, en especial, garantir la preparació òptima de metges, infermeres i altres persones que vetllen per la salut de la ciutadania.

Des de l'any 2008, s'han rebut 2.945 sol·licituds, s'han lliurat 369 beques i s'han adjudicat prop de 350.000 euros. La base per oferir una assistència sanitària de qualitat són els professionals que la fan possible, d'aquí la necessitat d'aquest programa d'ajuts per completar la seva formació i millorar la pràctica professional.

Aquest és un dels pocs programes d'ajuts a l'estudi de l'àmbit de la salut consolidat i finançat íntegrament per una institució privada a tot el país, si bé des dels seus inicis ha comptat amb l'agraïment de les universitats i la comunitat mèdica. Nascut de la voluntat d'Assistència Sanitària d'impulsar el progrés científic, és una eina per mantenir l'excel·lència del sistema en un escenari complex.

?Assistència Sanitària és una companyia asseguradora mèdica exemple del cooperativisme sanitari, un particular model d'autogestió basat en la igualtat de metges i usuaris en els òrgans de decisió i gestió. Actualment, l'entitat compta amb 190.000 assegurats i un quadre facultatiu format per més de 4.000 metges a la seva disposició. A més, és partner mèdic oficial del FC Barcelona.

190.000 assegurats i més de 4.000 metges

Assistència Sanitària és una companyia asseguradora mèdica exemple del cooperativisme sanitari, un particular model d’autogestió basat en la igualtat de metges i usuaris en els òrgans de decisió i gestió. Actualment, l’entitat compta amb 190.000 assegurats i un quadre facultatiu format per més de 4.000 metges a la seva disposició. A més, és partner mèdic oficial del FC Barcelona.