La lipoescultura és una intervenció que permet eliminar el greix acumulat en alguna part del cos. Les àrees més tractades són: glutis, cuixes i malucs, abdomen i cintura, genolls, braços, mentó i coll.

No és un tractament per a l'obesitat però sí que millora el contorn i, a vegades és l'únic mètode per eliminar dipòsits localitzats de greix que no responen a la dieta o l'exercici.

La lipoescultura es pot fer a qualsevol edat, però els pacients amb bona elasticitat cutània aconsegueixen uns millors resultats, ja que la pell s'adapta més fàcilment. Cal tenir present que la lipoescultura no és un substitut de la dieta i l'exercici. I que no permet un tractament complert de la cel·lulitis.

A la clínica Dr Sáez garantim una visita personalitzada i un qüestionari sobre l'estat de salut i les expectatives. A partir de la valoració, exposem la tècnica i els resultats que es poden aconseguir amb la intervenció.

Com es realitza?

Com es realitza? A través d'unes mínimes incisions prop de l'àrea a tractar s'introdueix una cànula connectada a una bomba de succió que permet aspirar el greix situat a nivell subcutani. Una variant de la liposucció clàssica és la lipolàser, que utilitza la tecnologia del làser díode per liquar el greix abans de ser succionat.

Un cop feta la intervenció, el pacient nota de seguida la diferència de volum i forma del cos, i la millora es fa més evident a partir del segon mes, quan disminueix la inflamació i la retenció de líquids. Els resultats obtinguts final queden definits al cap de tres mesos i és important controlar el pes i fer exercici físic per preservar-los.