04 de març de 2021
04.03.2021
Regió7

Cremem greix mentre dormim?

Quan dormim, la temperatura corporal descendeix i això genera que el cos cremi més greix, ja que el son condiciona la temperatura de la pell i influeix en la circulació del derma i del teixit adipós subcutani

04.03.2021 | 19:27
Cremem greix mentre dormim?

Sempre relacionem perdre pes o reduir volum amb portar una dieta adequada i realitzar activitat esportiva. No obstant, ara s'ha demostrat que dormint també pots cremar greix.

Segons un recent estudi realitzat per la Universitat de Granada en col·laboració amb l'Hospital La Paz i Carlos III de Madrid i el Centre Científic de Salut de la Universitat de Texas (Estats Units), el consum crònic de melatonina ens ajuda a un descans correcte. L'augment de la permeabilitat cutània és més elevada a la nit que al matí, cosa que fa que la pell sigui més receptiva als tractaments reductors.

Com podem afavorir un descans reparador? Hi ha aliments que contenen melatonina, una hormona que regula el cicle son-vigília i que potencia els beneficis del nostre descans. Alguns dels més comuns són: les nous, els plàtans, els tomàquets, les cireres, l'arròs, la civada i el blat de moro dolç.

Quan dormim, la temperatura corporal descendeix i això genera que el cos cremi més greix, ja que el son condiciona la temperatura de la pell i influeix en la circulació del derma i del teixit adipós subcutani.

Podem augmentar aquest efecte dormint amb un pijama lleuger o destapats, ja que qualsevol peça que ens abrigui, pujarà la nostra temperatura i cremarem menys greix. A més, l'efecte de la posició horitzontal a l'hora de dormir ajuda a l'eliminació dels líquids en excés, afavoreix el drenatge de les acumulacions de residus i a l'oxigenació dels teixits.

El nostre organisme és capaç de cremar un petit percentatge de greix mentre dormim, però si busquem uns resultats visibles i en temps rècord, existeixen productes com el Reductor 7 Noches Ultra Intensivo Gel Fresco. Es tracta d'un tractament que té la màxima eficàcia reductora de Somatoline Cosmetic, redueix el greix localitzat mentre dorms, amb resultats comprovats en només 7 nits.

Presenta una textura fresca i sedosa d'agradable perfum, i la seva fórmula potenciada i concentrada en actius reductors, aprofita l'especial receptivitat de la pell en les hores nocturnes per exercir la seva triple acció:

Lipolítica: afavoreix la reducció de les acumulacions de greix localitzat, gràcies a la Sphacelaria scoparia, un extracte d'alga marina.

  • Drenant: gràcies al 'sericosido' natural (Gingko biloba), un arbre de fulla caduca del sud de l'Àfrica, que millora la circulació, evita la inflor i drena l'excés de líquids cutanis.
  • Antiacumulació: prevé la formació de noves acumulacions de greix localitzat.


La seva innovadora textura en gel modifica la seva consistència durant el massatge, fonent-se a la pell i oferint una sensació molt agradable, sense produir enrogiment. A més, conté sals marines, que realitzen una suau exfoliació i suavitzen la pell.

S'aconsella aplicar aquest producte cada nit durant 7 dies amb moviments circulars fins a la seva total absorció. Cal tenir en compte que la reducció de greix localitzat consisteix en una acció cosmètica de modelatge que no implica pèrdua de pes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Embaràs

Guia per a embarassades

redacció

 | 0

Et donem consells, t'ensenyem a fer massatges, t'expliquem què pots i no pots menjar...