L'augment mamari, també anomenat mamoplàstia d'augment, és el procediment estètic que, mitjançant implants, permet augmentar la mida de les mames i donar-los una forma més natural i proporcional al cos de la pacient.

Com es fa?

Una visita personalitzada és el primer pas per a tota dona que estigui plantejant-se un augment mamari. A la clínica Dr Séz examinem bé la pacient, analitzem la seva constitució i complexió.

Tenim molt clar que s'han d'escoltar els desitjos i suggerir expectatives reals, aconsellar la tècnica i l'implant més adequat perquè s'adapti millor a la morfologia de cada dona. Naturalitat al davant de tot.

Mitjançant una petita incisió al solc submamari, a l'aixella o al voltant de l'arèola, s'introdueix l'implant, que es col·locarà darrere la glàndula mamària o darrere del múscul pectoral. Aquesta última ubicació proporciona uns resultats més naturals al tacte, no s'aprecia la vora dels implants visualment, i no interfereix en la lactància ni en les mamografies. La cicatriu es dissimularà amb el pas del temps, i entre un i dos anys després serà pràcticament imperceptible.

Com és el postoperatori?

El temps de recuperació és relativament curt. Durant les primeres hores del postoperatori s'indica fer repòs. L'endemà de l'operació, pot començar a fer una vida pràcticament normal, exceptuant aquelles activitats que requereixen esforç físic. Al cap de tres o quatre dies es retira l'embenatge i es col·loca un sostenidor específic. A partir d'aquest moment, la reincorporació a les activitats habituals es podrà fer progressivament. S'aconsella esperar un mes per fer activitats esportives. És passat el primer mes quan la inflamació disminueix i es comença a veure el resultat final més definit.

Aquesta intervenció proporciona una gran millora del contorn corporal, quedant les pacients molt satisfetes amb la seva nova imatge.

Per a més informació:

Dr. Joan Sáez i Dr. Onofre Sáez

Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica

drsaez.com