Si per als nostres avis fer 60 anys era sinònim de ser vell, actualment les persones d’aquesta edat estan en una de les millors èpoques de la vida. Tenen experiència i saben el que volen, fan una vida activa amb menys obligacions que uns anys enrere i veuen la jubilació a tocar amb la perspectiva de poder gaudir de més temps lliure.

Generalment tenen força bona salut (malgrat els ja coneguts «si no fos...»), però tot i no haver perdut l’energia són conscients de la importància de la salut i saben que cada cop necessitaran més assistència sanitària. És per això que molts d’ells, si no en tenen, busquen assegurances de salut.

Val a dir, però, que no totes les asseguradores són iguals. Tot i que representen un públic desitjable per a les companyies mercantils, mentre gaudeixen de bona salut, és una pràctica habitual en el mercat de fer-los fora quan comencen a tenir massa problemes. Ho fan incrementant els preus exageradament any rere any fins que la persona assegurada no pot assumir la quota.

Salut Sènior

Per això, és molt important contractar la pòlissa de salut en una entitat ètica, com ara Mutuacat. A més, té en vigor la campanya Salut Sènior, destinada a persones de 60 a 64 que contractin una nova pòlissa de salut.

La campanya no només els permet beneficiar-se d’un preu especial fins que facin 65 anys, sinó que a més tenen el compromís per tota la vida d’una entitat que no fa negoci amb la salut.