La plataforma TopDoctors.com premia cada any els millors especialistes de la medicina privada espanyola. D'entre les 5.000 candidatures rebudes i els 50 guanyadors de la VIII Edició dels Top Doctors Awards, hi destaquen set metges de la província de Barcelona.

Els guardonats

Dr. Fermín Mearin Manrique

És especialista en Aparell Digestiu i expert en l'abordatge de malalties com l'Helicobàcter Pylori, dispèpsia, estrenyiment i diarrea, sent gran especialista en la Síndrome d'Intestí Irritable (o Còlon Irritable) i el seu estudi a un nivell global. 

Ha treballat en el servei d'Aparell Digestiu com la Clínica Mayo als Estats Units o l'Hospital La Princesa a Madrid. A banda, és creador de les unitats de motilitat digestiva de la Clínica Corachan i del Centre Mèdic Teknon. Ha sigut chairman de la Societat Mundial de Còlon Irritable, president de l'Associació Espanyola de Gastroenterologia i vicepresident de la Societat Catalana de Digestologia. En l'actualitat és el director del servei d'Aparell Digestiu del Centre Mèdic Teknon. 

Dr. Ramón Torné Escasany

És especialista en Dermatologia i fa més de 30 anys que exerceix. Ha ostentat diversos càrrecs en societats, acadèmies i associacions de Dermatologia, sent membre de la Junta Directiva de l'Acadèmia Espanyola de Dermatologia, entre altres. És expert en diverses patologies dermatològiques, com el càncer de pell o la cirurgia de Mohs. Dirigeix la seva pròpia consulta privada i col·labora en diferents hospitals.

Dra. Cecilia Liñán Pagès

Té més de 40 anys d'experiència en Endocrinologia i ha centrat la seva trajectòria en tractaments per a l'androginisme, l'hipogonadisme i la impotència sexual, entre altres problemes endocrins. Actualment, exerceix en la Clínica Mi Tres Torres i és directora de l'Institut Català d'Endocrinologia des de 1992.  

Dr. Santiago Viteri Ramírez

S'especialitza en Oncologia Mèdica. Va ser pioner en el tractament de tumors en desenvolupament i en classificació molecular de tumors pediàtrics en el Memorial Sloan Kettering Cancer Centre de Nova York. Exerceix a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Dra. Elena Padrell

Especialista en l'àmbit de la psicofarmacologia i trastorns afectius, entre altres problemes psiquiàtrics. Al llarg de la seva trajectòria ha combinat la seva labor assistencial amb la docència en prestigiosos centres nacionals i internacionals, com el Mount Sinai Hospital de Nova York, als Estats Units. Ara com ara, exerceix a l'Institut Guttmann.

Dr. Josep Torremadé Barreda.

Reconegut especialista en l'àmbit de la Urologia i l'Andrologia i expert en cirurgia urològica, microcirurgia i cirurgia de pròtesis. Acumula una extensa formació i desenvolupa també una important activitat divulgativa com a autor de nombrosos articles científics.

Ha rebut diferents premis i reconeixements al llarg de la seva trajectòria. Un dels més recents és el premi "Narcís Serrallach", accèssit a la comunicació presentada en la XXVI Reunió del Grup de Trasplantament de l'Associació Espanyola d'Urologia pel treball: "Nefrectomia laparoscòpia en el donant viu, experiència de l'Hospital Universitari de Bellvitge".

La mecànica per triar els guanyadors

Aquests guardons reconeixen la labor dels especialistes i metges en l'últim any, valorats pel mateix col·lectiu mèdic i especialistes de cada àrea, encarregats de realitzar la nominació a través d'un procés d'enquesta oberta dirigida als professionals col·legiats que vulguin participar-hi. També s'han tingut en compte les opinions dels pacients.