Una de les preguntes més freqüents entre els qui pretenen aprimar-se és: hi ha prou amb caminar per a perdre pes? Com bé acostumen a explicar tots els experts en nutrició, cal tenir diverses coses en compte. La primera d'elles és que les tècniques per a perdre pes han de ser continuades en el temps. No pots pretendre aprimar-te durant una temporada concreta i després deixar d'intentar-ho. Tot esforç porta la seva recompensa, però sempre que aquest esforç sigui constant i no fruit d'un sol dia.

Quant temps s'ha de caminar per aprimar-se?

Perdre pes no deixa de ser una qüestió matemàtica, com diuen els nutricionistes. És a dir, com més caminis, més et moguis i més exercici facis millor. Ja que baixaràs les calories que consumeixes durant el dia i tindràs un millor resultat a final de mes.

Joel Torres, un dels nutricionistes més seguits d'Instagram i també entrenador personal, ho aclaria fa uns dies: “Es continua infravalorant el poder de moure's durant el dia. És la millor manera d'augmentar el teu metabolisme i de pas millorar la teva salut”, relata aquest expert en fitness.

Fer més de 10.000 passes en un dia (cosa que pots mesurar en el teu dia a dia amb una polsera d'entrenament, amb un rellotge o fins i tot amb el teu mòbil) suposa que cremis més de 9.000 calories extra al mes i, per tant, que perdis fins a un quilo de greix. Si el teu objectiu és perdre pes, ja no tens excusa.