La firma Ferrero Iberica ha retirat del mercat espanyol "de forma voluntària i com a mesura de precaució" alguns lots de productes de la marca Kinder fabricats a Bèlgica després que s'hagin registrat alguns casos de salmonel·la al nord d'Europa.

La firma subratlla que ha adoptat la mesura "malgrat que no s'ha detectat presències de salmonel·la a les anàlisis dutes a terme a cap producte Kinder". També assegura que està "cooperant" amb les autoritats sanitàries locals per retirar els productes "amb la major agilitat possible". L'empresa recomana a les persones que hagin comprat productes dels lots afectats que no els consumeixin i que es posin en contacte amb el seu equip d'atenció al consumidor.

Els productes Kinder afectats

En concret, els productes retirats han estat Kinder Sorpresa Ouera de 6 unitats edició Nadal, amb dibuixos nadalenc al paquet, amb data de caducitat 20 d'abril del 2022. També Kinder Schokobons en tots els format, Kinder Sorpresa Maxi i Kinder Happy Moments, tots amb data de caducitat entre el 26 de maig del 2022 i el 21 d'agost del 2022.

La resta dels ous Kinder Sorpresa de qualsevol format, el Kinder Gran Sorpresa i tota la resta de les marques Kinder no estan afectades per la retirada, subratlla l'empresa.

Més productes Kinder retirats del mercat

Més productes Kinder retirats del mercat IMATGE PROMOCIONAL

Productes Kinder IMATGE PROMOCIONAL

Kinder Happy

Kinder Happy IMATGE PROMOCIONAL