Per què la gent tira sal pel vàter a la nit?: el truc que evita moltes malalties

Amb tres productes disponibles en qualsevol supermercat, podràs mantenir impecable un dels focus de gèrmens i bacteris de qualsevol habitatge

Redacció

El lavabo és un dels espais de la llar que més neteja requereix. Mantenir neta aquesta habitació és tant cansat com necessari, ja que evita contraure malalties per mitjà dels gèrmens i bacteris que s'acumulen a certes zones. Per aquesta raó, recentment ha guanyat s'ha fet popular un truc que ajuda a mantenir impol·lut el vàter per mitjà d'un ingredient natural, la sal.

Amb aquest condiment, a més de bicarbonat de sodi i oli essencial de qualsevol fragància, s'aconsegueixen neutralitzar gèrmens i bacteris, alhora que es perfuma el vàter amb una aroma agradable.

Barreja per desinfectar

Per obtenir aquesta barreja n'hi ha prou d'agafar un bol i abocar-hi 250 grams de bicarbonat, la mateixa quantitat de sal i, finalment, 25 gotes d'oli essencial. Aquesta barreja s'aconsella aplicar-la abans d'anar a dormir, de manera que la substància tingui temps per eliminar microorganismes, dissoldre la calç i perfumar.

L'endemà, és recomanable bullir una olla amb aigua per abocar-la al vàter i estirar la cadena; d'aquesta manera s'aconsegueix que el lavabo es vegi més net i faci bona olor. És important portar a terme aquests passos almenys una vegada al mes, per tal de mantenir incontaminat el vàter i desinfectar-ne les canonades.