Les claus del mètode Traxial Corpo

El mètode utilitzat a la Clínica Dra. Patircia Correa fa servir la tecnologia més avançada per poder conseguir els resultats desitjats

El mètode Traxial Corpo és adequat per als que es volen remodelar la figura

El mètode Traxial Corpo és adequat per als que es volen remodelar la figura / Regió7

Redacció

La Clínica Dra. Patricia Correa té com a objectiu el tractament corporal a tres nivells: des del nivell superior de la pell-epidermis, passant pel nivell mitjà, on es troba el greix localitzat, fins arribar al múscul en el nivell més profund.

El mètode Triaxial Corpo que s’utilitza a la clínica fa un diagnòstic en funció del pacient, on s’indiquen les zones que es tractaran, la tecnologia que s’utilitzarà en cada una d’elles i les sessions necessàries de cada tractament. Els tractaments realitzats ajuden a remodelar la silueta del pacient, reduint l’adipositat localitzada, millorant la flaccidesa i treballant el múscul. Aquests programes sempre han d’anar acompanyats d’exercici i un estil de vida saludable.

Aquest mètode combina diferents tecnologies per poder oferir el millor tractament corporal a tres nivells que garanteixi resultats. Així, es pot aconseguir el tensament de la pell i l’eliminació de la flaccidesa, la reducció del greix localitzat i el modelatge corporal, així com la tonificació de múscul.

La clínica disposa de la tecnologia més avançada per poder treballar la remodelació de la silueta, com la radiofreqüència, el Morpheus 8, la LPG endermologie, la criolipòlisi, la pressoteràpia i la carboxiteràpia.

Qui és candidat a aquest tipus de tractaments? Qualsevol que desitgi remodelar la seva figura, perdre greix i tonificar el múscul. Quines zones es poden tractar? Els braços, la línia del sostenidor, l’abdomen, els flancs, els glutis, els malucs i els músculs.

La remodelació corporal mitjançant el mètode Triaxial Corpo és un tractament integral i combinat que permet obtenir els resultats desitjats per moltes persones. A més, la primera visita de valoració és gratuïta.