Lluir un cos esvelt i perfecte és el somni de molts, però, com aconseguir-ho de forma ràpida i saludable? El te matxa és la teva solució. Una simple infusió farà que aconsegueixis el pes desitjat. Només necessitaràs complir una rutina i en poc temps perdràs aquells quilos de més. Et deixem els millors consells per preparar aquesta infusió i aconseguir el teu pes ideal.

El te matxa és d'origen oriental i es prepara amb una fulla sencera de te verd. Tot i que, també la podem trobar en pols al supermercat. Si el que vols és aconseguir perdre pes, ràpidament, el millor és prendre'l en dejú: l'efecte 'ventre pla' et sorprendrà!

Els beneficis del te matxa

  • És antioxidant
  • Accelera el metabolisme
  • Desinfla la panxa
  • vitamines i minerals

La rutina del te matxa

Posa una culleradeta de pols de te matxa en una tassa de ceràmica amb aigua calenta, sense bullir. Barrejar el contingut fins que es formi una escuma. Ara ja te'l pots prendre:

  • Pren-te una infusió de te matxa en dejú, aconseguiràs desinflar la panxa
  • Si te'l prens durant el matí, eliminaràs les toxines del cos

Prendre te matxa per aconseguir un 'ventre pla' freepik

En el cas que tinguis els nivells de ferro en sang baixos, no s'aconsella prendre aquesta infusió o, si ho fas, no fer-ho després de dinar perquè et produiria anèmia. El te matxa ajuda a absorbir el ferro i això pot ser perillós si pateixes d'anèmia o tens uns nivells baixos de ferro en sang.

Tampoc s'aconsella beure'n en excés, com a màxim una vegada al dia, ja que podria perjudicar el teu sistema digestiu, produint més àcids dels necessaris i, provocant digestions pesades i lentes.