Coca de bolets amb mousse de foie

Coca de bolets amb foie / Arxiu particular
Ingredients: ½ kg de pasta de full, 300 g bolets frescos, 50 g formatge emental ratllat, 100 g mousse de foie i 1 ou.
Preparació: estenem la pasta de full i fem dues bandes molt primes, les punxem i pintem amb ou. Introduïm al forn a 200º fins que quedin daurades. Saltegem els bolets tallats petits amb oli, sal i pebre. Els barregem amb el formatge emental. Deixem refredar. I ho posem per sobre de les bandes de full ben estès. Per sobre làmines de foie prim i s’introdueix al forn , just fins a fondre’s un xic. Servir immediatament.
- Rosalía llueix formació clàssica a 'Lux', segons Jordi Savall: «Quan canta se li noten uns coneixements musicals profunds, com als Beatles»
- «Manresà, del cor de Catalunya, 25 anys a Madrid i mai he fet televisió en català»: Jacob Petrus, il·lusionat per estrenar-se a La 2Cat
- Intenta enganyar a la Guàrdia Civil en un control al Túnel del Cadí i li acaben trobant 15 quilos de marihuana al remolc
- Preocupació per l’excavació per fer el pàrquing sota la futura seu del Govern a Manresa
- Un home deixa 10 euros al compte durant 20 anys i això és el que li queda
- Ni Tossa de Mar, ni Besalú: aquest és el poble medieval que tothom hauria de visitar a Catalunya
- Mor de manera sobtada el fotògraf de Puig-reig Ramon Subirana Riu
- «Als regidors d’abans de la democràcia ens van dir coses que em van doldre molt»
