regió7.cat »

Subscriptors

 Accés a Regió7 en format PDF


(cliqueu aquí)Regió7 Digital posa a la seva disposició, a qualsevol lloc del món, tots els continguts de l'edició impresa de Regió7.

Descarregui cada dia el diari complet, amb totes les fotografies i la publicitat. Llegeixi'l a la pantalla de l'ordinador o imprimeixi'l amb la seva impressora.

També pot buscar l'article a l'Hemeroteca Digital i comprar-lo separadament.Què és el PDF?El PDF (Portable Document File) és un sistema per enviar pàgines amb textos i il·lustracions a través d'Internet. El PDF conserva l'aparença de la pàgina impresa, amb les mateixes tipografies, composició, fotos, anuncis, etc. Vostè pot imprimir aquestes pàgines a la seva impressora i tindran el mateix aspecte que les del diari.Com funciona la subscripció?Quan se subscrigui rebrà per correu electrònic un nom d'usuari i una clau d'accés. Cada dia, a l'hora que vulgui, n'hi haurà prou que introdueixi el nom i la clau al formulari de la pàgina d'accés, i immediatament podrà descarregar el diari en PDF al seu ordinador.

Per veure i imprimir les pàgines en PDF cal que el seu ordinador tingui el programa Acrobat Reader. Si no el té, cliqui aquí per aconseguir-lo gratuïtament. Aquest enllaç, el trobarà cada dia a la pàgina d'accés. Quanta estona tardaré a rebre el diari sencer?

Els arxius PDF són molt comprimits, i la descàrrega és ràpida.

Mentre vostè es dutxa, esmorza o revisa la correspondència, el seu diari es copiarà en el seu disc dur abans que se n'hagi adonat.

També depèn de la velocitat de la seva connexió a Internet. Pot comprovar-ho descarregant aquest arxiu d'exemple, que conté un diari normal de 56 pàgines.


En aquest llistat s'oferixen documents en format PDF (Portable Document Format) els quals necessiten el Acrobat Reader para poder ser llegits. Si el seu ordinador no ho té instal·lat, pot descarregar-se'l aquí.
Enllaços recomanats: Premis cinema