Els Mossos d'Esquadra van informar a darrera hora d'aquest diumenge de la detenció del presumpte autor de l'atropellament d'un grup de ciclistes que havia tingut lloc al matí a Castellbisbal i que va acabar amb la mort de dos d'ells. A la tarda, la policia local de Martorell havia localitzat a la tarda el vehicle en un carrer d'aquest municipi, gràcies a una trucada als serveis d'emergències, segons va poder saber Regió7. Una testimoni va explicar que havia vist un cotxe de color vermell, amb la part frontal danyada i completament tacat de sang. El vehicle va ser trobat a la plaça Font de la Mina.

El conductor causant de l'accident havia fugit després de xocar frontalment contra un grup de nou persones que anaven en bicicleta. L'accident va passar cap a tres quarts d'onze del matí al punt quilomètric 0,5 de la C-243c. En el sinistre van morir dos ciclistes. Fins al lloc s'hi van desplaçar 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat, 5 ambulàncies i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i 5 patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Un dels ciclistes que havia resultat ferit de gravetat en l'accident i que havia estat traslladat a la Vall d'Hebron en helicòpter va morir en arribar al centre hospitalari. L'altra víctima va traspassar a la carretera. Un tercer ciclista en estat crític i un altre de poca gravetat estan ingressats a l'Hospital de Bellvitge. Un afectat de poca gravetat continua a l'hospital. Els serveis d'emergència també van atendre un altre ciclista ferit lleu, que va ser donat d'alta 'in situ'. Els altres tres membres del grup van sortir il·lesos de la col·lisió. 

Amb aquestes dues víctimes, són 111 les persones que han mort en accident de trànsit a la xarxa viària catalana.

Rubí decreta tres dies de dol oficial

L'Ajuntament de Rubí (Vallès Occidental) ha decretat tres dies de dol oficial. Segons ha informat la corporació local, les dues víctimes mortals eren residents a Rubí, per la qual cosa s'han deixat a mig pal les banderes del consistori.