En Directe

La Grossa de Nadal 2022, en directe

Tota la informació del Sorteig de la Loteria de Nadal que té lloc el 22 de desembre | En total, es repartiran 2.520 milions d'euros en premis

La Grossa de Nadal 2022, en directe

La Grossa de Nadal 2022, en directe / Jordi Escudé

La Grossa de Nadal del 2022 és una de les cites més esperades de l'any. En aquesta pàgina, pots trobar tota la informació del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal que té lloc aquest dijous 22 de desembre i la retransmissió en directe. Podràs conèixer els números afortunats al moment i comprovar si els teus tenen premi.

Aquest any 2022 es repartiran 2.520 milions d’euros en premis (112 milions més que l’any passat), dels quals 4 milions d’euros corresponen a la Grossa. L’atzar determinarà quina bola resulta premiada i quina es queda al bombo. Pocs minuts abans de la 1 del migdia, tots els grans premis han estat sortejats. A la regió central, la Grossa, el 05490, ha esquitxat Sant Vicenç de Castellet. Així mateix, el segon premi de la rifa, el 04.074, ha deixat una pluja de milions a Puigcerdà.

L'any passat, la Grossa va ser el 86148, un número que va passar de llarg, una vegada més, de la Catalunya central. Només un dècim d'un cinquè premi va anar a parar a Piera.

A quina hora acabarà el sorteig de la Grossa de Nadal?

Els preparatius del Sorteig de Nadal del 2022 han començat a 2/4 de 9 del matí i l'extracció de les boles ha arrencat poc després de les 9. Els nens de Sant Ildefons cantaran els premis fins a les 14 h aproximadament. Cal estar alerta, perquè els premis grossos poden aparèixer en qualsevol moment.