Dues amigues de la víctima diuen davant la jutge que Alves també les va abordar

Treballadors de la discoteca ratifiquen la declaració feta davant dels Mossos

Dani Alves en una imatge d'arxiu

Dani Alves en una imatge d'arxiu / EP

ACN / EFE

Les dues amigues de la jove presumptament violada per l'exjugador del Barça Dani Alves a la discoteca Sutton de Barcelona han avalat avui davant la jutge la versió de la víctima i han ratificat que el futbolista també les va abordar a elles quan estaven prenent unes copes en el reservat.

Segons han informat fonts jurídiques, les dues noies -una cosina i una amiga de la víctima- han declarat aquest divendres com a testimonis davant la jutge que investiga Alves per violar presumptament una jove en un bany privat d'un reservat de la discoteca Sutton de Barcelona la nit del passat 30 de desembre.

A més de les dues joves que aquesta nit acompanyaven la denunciant, han declarat el director i sis treballadors de la discoteca Sutton, entre ells el porter que va veure sortir la víctima plorant després de la suposada violació, la qual cosa va donar motiu al fet que el personal de seguretat activés el protocol contra agressions sexuals del local i avisés els Mossos d'Esquadra.

Els testimonis, entre els quals figuren els cambrers que van servir les copes a la víctima i les seves amigues al reservat de Sutton, s'han ratificat a les declaracions que van prestar davant la policia catalana, han afegit les mateixes fonts.En concret, les noies que acompanyaven la denunciant han mantingut que Alves les va convidar, a través d'un cambrer de la discoteca, a prendre unes copes en el reservat en el qual estava de festa amb un amic seu.

Segons fonts jurídiques, els treballadors de la sala han explicat que va ser Alves qui va convidar les tres noies al seu reservat i va estar uns 20 minuts conversant i ballant amb elles. En un moment determinat Alves va entrar al lavabo i després ho va fer la noia. S'hi van estar un quart d'hora i suposadament va ser aleshores quan l'esportista la va obligar a mantenir relacions sexuals no consentides, tot i que ell assegura que sí que ho van ser.

Un cop passada la suposada agressió sexual en un petit lavabo annex al reservat, fora de la vista de les càmeres i de la resta de la gent, la noia va voler marxar de la discoteca, però va explicar a les seves acompanyants i a responsables de la discoteca que l'exdefensa brasiler del Barça l'havia violat.