Amb el dia de Sant Valentí arriben les mostres d’amor, les cites, els sopars i les millors postres. Però també els millors regals. Sorprendre la teva parella amb un bonic detall pot fer que aquell dia es converteixi en una cosa inoblidable.

Si estàs buscant el regal perfecte i romàntic per a la teva parella i estàs perdut et proposem una sèrie d’idees que podrien ser-te útils.

Una nit sota les estrelles

Passar la nit amb la persona que més estimes sempre és un pla perfecte, però si a més es fa en un entorn espectacular i més que romàntic és un plus. El fenomen ‘glamping’ s’ha posat molt de moda. Allotjar-te en zones rurals a l’estil càmping però amb detalls de luxe i glamurosos ja és tota una moda, i dins s’hi enclaven els hotels bombolla.

El secret: ambient romàntic sota les estrelles. Les habitacions, completament de vidre, fan de l’experiència tota una sensació. ‘Miluma’ a Toledo, ‘Mil Estrelles’ a Girona, ‘Aire de Bárdenas’ a Navarra, ‘Zielo de Levante’ a València, ‘Remaso de Trasfontao' a Galícia i ‘BubbleTentCanarias’ són algunes de les opcions que pots trobar. Tot i que n’hi ha desenes. Una simple recerca a Google et portarà a llocs de somni on disfrutar amb la teva parella.

La vostra cançó

En el cas que optis per un regal físic, Spotify té la possibilitat de crear una placa amb la vostra cançó preferida. Amb aquest regal tots dos sereu molt feliços recordant aquests acords que us van unir. A més, es pot gravar una inscripció a la peanya de fusta que sosté la placa. Posa-hi imaginació i deixa amb la boca oberta el teu amor.

Una tarda de spa

Una altra manera de sorprendre amb un regal original és portar per sorpresa la teva parella a un Spa. Les possibilitats són infinites. Des de balnearis urbanites fins a un perdut per muntanyes i zones rurals. Privats, amb dinar o sopar, i fins i tot amb nit d’allotjament.

A més, les típiques caixes regal amb experiències solen comptar amb opcions dins de l’àmbit dels balnearis, banys i spas. No ho dubtis, mulla’t amb la teva parella.

El que mai falla

Més enllà de viatges, nits d’hotel i activitats, sempre es pot optar pel més tradicional. Passant per la roba interior més provocativa fins a perfums, complements i llibres i música.

Una sorpresa original pot ser fer-se amb unllibre que contingui un missatge per a tots dos, també amb les entrades per a aquest concert o teatre que tantes ganes teníeu de veure.

Tot i que sense cap dubte, el millor regal per al Dia de Sant Valentí és poder passar-lo amb algú amb què compartir amor i moments inoblidables.