Fins al 27 de setembre es poden realitzar les inscripcions a l’activitat de cant coral «Cançons de tots els temps» que s’organitza des del Programa de Persones Grans de l’Ajuntament de Manresa. Per participar en l’activitat és imprescindible formalitzar la inscripció a manresa.cat, presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o trucant al telèfon 93 872 23 01 o al 010.

El contingut del taller consisteix en formar i difondre el cant, alternant les cançons tradicionals amb les d’autor i mantenint un repertori adaptat a les festes tradicionals. Des del taller es col·labora en diferents projectes musicals, com ara el projecte Cantagran o el programa d’actes del Dia Internacional de les Persones Grans.

El curs és gratuït i s’adreça a persones majors de 65 anys. El curs s’iniciarà el 4 d’octubre i finalitzarà el 22 de juny. I es durà a terma a les AVV Cots-Guix-Pujada Roja, Ctra. Santpedor, Valldaura, Escodines, Font dels Capellans, Mión-Puigberenguer, Pare Ignasi Puig (Xup), Pl. Catalunya, Vic-Remei i al Casal de la gent gran de la Balconada.