El proper dissabte torna el Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy de Capellades que l’any passat no es va poder celebrar a causa de la pandèmia. Enguany, es tornarà a oferir la modalitat lliure en la qual el tema a pintar ha d’estar dins els límits del terme municipal de Capellades.

El Premi Capellades enguany serà sobre «Cases i edificis singulars de Capellades». Les cases considerades com a singulars son: Casa Bas, Cal Baldufes, Casa Antoni Argelich, Ca l’Illa, Cal Piñas, Bar Aloy, Hotel Tall de Conill, Casa Bartomeu Sabater, Casa Rossell Aloy i la Casa de la Vila. Les adreces es poden trobar a la pàgina web de l’Ajuntament de Capellades.

Cada participant podrà presentar una sola obra, d’unes dimensions mínimes de 55x38 cm. i la inscripció es farà el mateix dissabte, 12 de març, a Casa Bas de les 8.30 a les 10.30 h. En aquest mateix espai s’haurà d’entregar el treball abans de les 13.30 h.

El primer premi està valorat en 500 euros, el segon en 400 i el tercer en 300. El Premi Capellades també està valorat en 500 euros.