La revista manresana El Pou de la gallina va lliurar aquest dimecres, a la sala d’actes del Casino, en el marc de la celebració dels 35 anys de la publicació, els vint-i-setens Premis Oleguer Bisbal, escollits per votació entre els seus lectors.

Els guardons d’aquest any, modelats per Aurora Pérez sobre el personatge creat pel dibuixant Manel Fontdevila, es van atorgar al director esportiu del Bàsquet Manresa, Xevi Pujol (Premi Oleguer Bisbal 2022 al manresà d’actualitat); a l’empresària i cofundadora de Fibracat, Meritxell Bautista (Premi Oleguer Bisbal 2022 a la manresana del Pou), i al capità manaia dels Armats de Manresa Joan Lladó i Casals (Premi Oleguer Bisbal 2022 al «manresà més manresà»).

En el cas de Xevi Pujol, que ja estava concentrat a Bilbao, va recollir el premi la seva germana. I en el cas de Meritxell Bautista, que estava de viatge, el van recollir Carla Serra, de Fibracat, i Maria Darnell, de Fibracat TV.

A l’acte d’entrega dels premis hi van assistir la regidora delegada d’Indústria, Comerç i Activitats, Barris, Acció Comunitària i Civisme, Núria Masgrau, i l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, que va felicitar els guardonats i també l’equip que treballa de manera voluntària des de fa 35 anys per dur cada mes al quiosc una revista «que en un món d’informació ràpida i superficial, ofereix continguts aprofundits i treballats».