El pròxim mes de juny es farà als Hostalets de Pierola la tercera edició de la formació del carnet de carretoner/a. Aquesta iniciativa sorgeix en col·laboració dels departaments d’Ocupació i Joventut del municipi.

La formació tindrà lloc de forma centralitzada al municipi i constarà de dues parts, teoria i pràctica, que es duran a terme els dies 10, 11 i 12 de juny amb grups reduïts i sempre complint les mesures de seguretat. La superació d’aquesta formació suposarà l’obtenció del permís del maneig de la transpaleta elèctrica, el carretó retràctil i el frontal contrapesat. L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola subvenciona el 85% del cost del curs i la persona participant només haurà d’abonar 20 euros.

Els interessats en aquesta formació s’hi poden inscriure fins al 27 de maig. Per a més informació, cal contactar amb el servei d’ocupació o joventut de l’Ajuntament, per correu electrònic a lsegura@anoia.cat o a jalamo@anoiajove.cat, o bé es pot enviar un missatge de WhatsApp al 626 31 09 24 o al 639 38 10 81.