El barri Vic-Remei de Manresa celebra enguany la 25a edició de les Nits Musicals, una efemèride que la pandèmia va trastocar. En el marc del segon concert d’aquest cicle, el grup Cafè Trio, format per Jordi González, Eva Solà i Marcel Casellas, va estrenar la cançó Viatge de les Nits Musicals, de Jordi Manau i arranjada pel pianista Jordi González.

Els Tirallongues van alçar un pilar de quatre | JORDI PREÑANOSA

En el mateix concert, que va tenir lloc el 27 de maig passat, Josep Farràs, de la cobla i orquestra La Selvatana, va interpretar a la tenora la sardana Ses Forques, de Ricard Vilarasau. El públic també va poder escoltar la sardana La Moreneta, interpretada per Cafè Trio i la tenora, moment en el qual la colla castellera Tirallongues de Manresa va alçar un pilar de quatre, que el públic assistent va rebre amb una gran ovació. El concert va finalitzar amb la interpretació de la sardana Girona m’enamora.

Moment de la celebració del vint-i-cinquè aniversari | JORDI PREÑANOSA

La junta de l’associació de veïns va agrair al seu president, Vicenç Cano, el treball i dedicació per mantenir les activitats de l’entitat. Va ser un dels moments més emotius de la vetllada.

Una fotografia amb el públic va posar el punt final al segon concert de les Nits Musicals.

Ahir hi havia prevista l’actuació de David Martell, Jordi Gener i Lluís Barrera, i el 10 de juny ho farà el grup MayOneDay. La cloenda del cicle serà el divendres 17 de juny, amb l’actuació de la Banda Unió Musical del Bages.