La Mancomunitat de la Conca d’Òdena reedita el Curs d’Autodefensa Feminista «Fem Tribu», una formació per empoderar les dones i donar-los eines per defensar-se davant de les agressions a què estan exposades diàriament.

El curs, que està organitzat per l’àrea d’Igualtat de gènere i LGTBI de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena, tindrà lloc els mesos d’octubre, novembre, desembre i gener i es farà cada dimarts de 19 h a 21 h al Centre Cívic Nord d’Igualada. El curs s’adreça a totes les dones dels municipis de la Conca d’Òdena.

En total s’impartiran dotze sessions on es treballarà l’empoderament emocional a través de la psicoteràpia feminista, l’autodefensa davant les violències masclistes normalitzades i les ciberviolències, l’autodefensa en l’àmbit polític i públic, davant l’assetjament laboral, també en l’àmbit sexual i afectiu i, finalment, l’autodefensa física i la consciència de l’espai. El curs té un cost total de 10 euros, i les inscripcions ja estan obertes a través de la pàgina web www.micod.cat. La data límit per inscriure-s’hi és el 30 de setembre. L’aforament és limitat.