CONVOCATÒRIA

El Mercat de Puigmercadal de Manresa celebra el 35è aniversari amb un concurs popular de dibuix

Redacció. Manresa

El Mercat de Puigmercadal organitza un concurs popular de dibuix amb motiu del seu 35è aniversari i de l’exposició permanent de la il·lustradora Pilarín Bayés que es pot visitar a la zona de degustació del Mercat de Puigmercadal de Manresa.

Tothom pot participar en el concurs, des de la categoria «Els més xics» fins a «Adults».

La temàtica és el Mercat Puigmercadal i, sense ser indispensable, es valoraran els treballs amb un estil inspirat amb el de la Pilarín Bayés. Es pot utilitzar qualsevol tècnica: llapis, carbó, pastels, llapis de colors, aquarel·la o retoladors.

Les làmines es poden recollir a l’oficina del Mercat i el termini per lliurar els dibuixos serà abans del 12 de desembre.

Hi haurà tres premis per a cada categoria. Els premiats en les categories xics, infantil i juvenil rebran entrades per a la pista de gel. Els adults premiats rebran entrades pel Carrer del Balç.

Tots els participants rebran un conte de Pilarín Bayés i els treballs quedaran exposats a la parada polivalent. L’entrega de premis serà el dissabte, 17 de desembre, a les 12 del matí, a la zona de degustació del mercat.