Joviat Hoteleria torna a bullir amb la dissetena edició del Gastrofòrum
L’Escola d’Hoteleria Joviat de Manresa ha tornat a viure una nova edició del Gastrofòrum amb l’objectiu que l’alumnat senti de ben a prop el pols culinari més actual. A la cita d’enguany hi van ser presents Nil Dulcet amb l’equip del restaurant Compartir i del dos estrelles Disfrutar de Barcelona;i Lluc Crusellas, campió del World Chocolate Masters, de El Carme Pastisseria de Vic, del grupPaVic. Moltes de les persones que van compartir les seves vivències són exalumnes, com en Nil. En Nil i en Martí Gozalbo, de Compartir Barcelona i Ca l’Amador de Josa del Cadí, van acostar la màgia dels seus restaurants. En Lluc va explicar la seva experiència fins a arribar a ser el millor xocolater del món a París; l’Aniol Francisco, de l’obrador artesà Pa i Punt de Sant Quirze del Vallès, va mostrar un model de negoci diferent, treballant per encàrrec i amb productes ecològics i de proximitat de gran qualitat. Dos dies plens de coneixement i de passió per la gastronomia.
- La persistència de la família manté la desaparició dels germans Orrit de Manresa en primer pla
- Hortolans del regadiu de Manresa es revolten perquè els han tallat l’aigua per regar
- Els bombers han de guiar un grup d’excurionistes atrapats per la neu a la Cerdanya
- Un turisme s'encasta contra un comerç al carrer Viladordis de Manresa
- T'agrada pagar en efectiu? Compte perquè et pot tocar pagar una multa per fer-ho!
- Set plans per sortir de casa aquest diumenge
- Un home de 84 anys, ferit en un atropellament al carrer Soler i March de Manresa
- Sant Fruitós de Bages plora serenament la mort d'un jove de 14 anys en un gorg del Llobregat