L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició visita Manresa

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició visita Manresa

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició visita Manresa / Joviat

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició va visitar La Cova de Sant Ignasi i l’Escola d’Hoteleria Joviat de Manresa, en una jornada en què va poder conèixer un batec de la història de la ciutat. La visita a les instal·lacions de Joviat va cloure amb un dinar pedagògic a l’Hostal, el restaurant d’aplicació de l’Escola. El menú, cuinat i servit per l’alumnat i l’equip docent, va ser el reflex del projecte educatiu del centre que, des de les Arrels a la Comunitat, reivindica l’expressió del territori, el coneixement de la tècnica i el respecte a l’ofici a través del producte i les persones. El menú va ser elaborat amb alguns dels plats més representatius del receptari tradicional bagenc i alguns dels vins més especials de les seves vinyes. L’acte va ser presidit per Marc Aloy, alcalde de Manresa; Carles Vilarrubí, president de l’Acadèmia, i Jordi Vilaseca, president de la Fundació Joviat.