Bonpreu i Esclat bonificarà amb un 5% l’import de les compres fetes en les seccions de carn i peix

El Grup Bonpreu invertirà aproximadament 1,9 milions d’euros per posar en marxa una mesura d’estalvi en les compres fetes a Bonpreu, Esclat i BonpreuEsclat supermercat-online amb el convenciment que aportarà un benefici a les economies familiars dels seus clients.

Els dos-cents establiments de Bonpreu i Esclat i la botiga de compra en línia bonificaran un 5% de l’import de les compres fetes en les seccions de carn i peix fresc, tant de taulell com envasat. Les bonificacions es realitzaran en aquestes dues seccions perquè no es van veure beneficiades amb la reducció de l’IVA aplicat pel Govern espanyol a començaments d’any.  

Aquesta mesura s’aplica amb la targeta client del Grup, que ja inclou un 1% habitual i se li suma un 4%, de moment, fins al 18 de juny del 2023.  

Aquest descompte és en format bonificació, és a dir, queda acumulat a la guardiola de la targeta i el client amb targeta de fidelització pot gaudir d’aquest descompte en qualsevol secció o producte comprat als supermercats Bonpreu i Esclat o a Bonpreu Esclat supermercat en línia.