Prop d’un miler de persones participen en la tretzena edició de la Tuga Trail a Castellolí

Prop d’un miler de persones participen en la tretzena edició de la Tuga Trail a Castellolí

Prop d’un miler de persones participen en la tretzena edició de la Tuga Trail a Castellolí / AJUNTAMENT DE CASTELLOLÍ

La Tuga Trail va donar el tret de sortida a la Festa Major de Castellolí. En total hi van participar gairebé un miler de persones en les tres modalitats, dels quals 106 eren veïns i veïnes del municipi. Més de la meitat dels inscrits van participar en les dues proves competitives de la cursa, la Tuga Trail (18,5 km i 750 metres de desnivell positiu) i la Tuga Half (10 km i 300 m de desnivell), i la resta a la caminada popular, la Tuga Walk.

Els primers a creuar la meta van ser els participants de la Tuga Half amb Òscar Alfani al capdavant que completava el circuit amb 42 minuts i 38 segons, seguit per Georgel Comanas amb 43 minuts i 38 segons i Gerard López amb 44:14. Les primeres tres classificades de la Tuga Trail van ser Èlia Vidal amb 51 minuts i mig, Nausica Conrado amb 57 minuts i Cristina Soler amb 58. Pel que fa als primers classificats locals en aquesta categoria van ser Albert Centellas (52:36), qui va quedar 28è classificat i Ona Andreu, amb un temps d’una hora i 22 minuts.

Pel que fa als participants de la cursa llarga, la de 17km, Daniel Baraldés va encapçalar la cursa des del començament i va finalitzar amb 1h i 28 minuts, seguit d’Oriol Marín també amb 1h i 28 minuts i Nil Alonso amb 1h 29. Per la part femenina, la castellolinenca Raquel Fernández va ser la vencedora amb 1h 53, Sílvia Pérez segona amb 1h 56 i Marta Pérez tercera amb 2 hores. També cal destacar el primer classificats en l’àmbit local i en la categoria masculina, que va ser Josep M. Segura, qui va obtenir l’onzena posició amb un temps d’1 hora i 37 minuts. 

La Tuga Trail és una cursa de muntanya i caminada popular de la comarca de l’Anoia i està organitzada per Tuga Active Wear, la Secció de Curses de Muntanya del Club Excursionista UECANOIA i l’Ajuntament de Castellolí i ja acumula tretze edicions.