L’Escola Municipal de Formació d’Adults de Súria clou el cicle de tallers culturals amb una sortida a les Guixeres

L’Escola Municipal de Formació d’Adults clou el cicle de tallers culturals amb una sortida a les Guixeres

L’Escola Municipal de Formació d’Adults clou el cicle de tallers culturals amb una sortida a les Guixeres / ajuntament de súria

Redacció

L’Escola Municipal de Formació d’Adults de Súria va tancar el cicle de tallers culturals d’aquest curs 2022-23 amb una sortida a l’Espai Patrimonial de les Guixeres. La celebració dels tallers es va caracteritzar per una alta participació de l’alumnat del centre i altres persones interessades.

El cicle, que es va iniciar el 25 d’abril, va acollir set tallers culturals de temàtiques variades que van tenir lloc a les aules de l’Escola i a l’exterior. Els temes que es van dur a terme van ser: iniciació a la cuina saludable, a càrrec de Pamela Rodríguez; els anys 30 a Súria, a càrrec d'Amadeu Olives; dibuix al natural, a càrrec de Marta Payàs; viatges i aventura, a càrrec de Conxita Parcerisa i Roser Torras; eines pel benestar emocional, a càrrec de Paqui Borjas; danses del món, a càrrec de Josep Vilanova; i la sortida a les Guixeres, a càrrec de Jeni Montaño. Amb aquest cicle de tallers culturals, l’Escola Municipal de Formació d’Adults ha recuperat la celebració d’activitats d’ampliació docent, després del parèntesi provocat per la pandèmia.