Joan Capdevila, president de la Comissió d’Indústria, Comerç i Turisme del Congrés dels Diputats, visita la seu de la monistrolenca Texia

A la fotografia, d’esquerra a dreta, Marcos Guasch, CEO; Barbara Fuster, responsable de sostenibilitat; Joan Capdevila, diputat del Congrés;Joan Miguel i Rodríguez, alcalde de Monistrol de Montserrat; i Raúl Sanahuja, responsable de comunicació d’Epson a Espanya i Portugal.

A la fotografia, d’esquerra a dreta, Marcos Guasch, CEO; Barbara Fuster, responsable de sostenibilitat; Joan Capdevila, diputat del Congrés;Joan Miguel i Rodríguez, alcalde de Monistrol de Montserrat; i Raúl Sanahuja, responsable de comunicació d’Epson a Espanya i Portugal. / arxiu particular

Texia, la companyia familiar de fabricació de productes tèxtils d'alta qualitat, va rebre la visita de Joan Capdevila, president de la Comissió d'Indústria, Comerç i Turisme i diputat del Congrés dels Diputats. També van estar presents Joan Miguel i Rodríguez, alcalde de Monistrol de Montserrat, i Raúl Sanahuja, responsable de comunicació d'Epson a Espanya i Portugal en representació d'Epson. Durant la trobada, Capdevila va conèixer les instal·lacions de Texia, la història i la trajectòria de la companyia a càrrec de Marcos Guasch, CEO de Texia, els processos de producció, els projectes d'innovació –incloent la col·laboració en el camp de l'estampació digital pigmentària amb Epson– i els plans de futur.

El president de la Comissió d'Indústria, Comerç i Turisme va agrair l'oportunitat de conèixer de primera mà les instal·lacions de la companyia i va destacar que «Texis és una empresa familiar compromesa amb el territori, generant treball estable i exportant una producció responsable amb producte sostenible per tot el món».

A la fotografia, d'esquerra a dreta, Marcos Guasch, CEO; Barbara Fuster, responsable de sostenibilitat; Joan Capdevila, diputat del Congrés; Joan Miguel i Rodríguez, alcalde de Monistrol de Montserrat; i Raúl Sanahuja, responsable de comunicació d'Epson a Espanya i Portugal.