El Carnaval 2011 ja té cartell anunciador. Els socis de l'Associació de Festes, reunits el passat dissabte al vespre, van escollir un disseny del solsoní Pere Cuadrench que té com a protagonista el Comte de l'Assaltu, figura folklòrica que enguany compleix 25 anys. La junta ha destacat l'elevat nombre de propostes que enguany s'han presentat al concurs, un total de 24.

El president de l'entitat organitzadora del carnaval solsoní, Joan Casals, ha destacat que "és l'any que hem rebut més propostes des que en sóc president" (fa set anys) i "l'elevat nivell" dels 24 dissenys presentats. Casals ha explicat que hi ha persones que han presentat dues o tres propostes i que la majoria de participants són de Solsona si bé han rebut cartells d'arreu de Catalunya.

D'altra banda, l'associació de festes es congratula que el carnaval infantil es pugui celebrar el dilluns. La junta estudia introduir més actes infantils el dimarts i el dimecres tenint en compte que "els nens fan festa i hi ha pocs actes".