19 de juny de 2011
19.06.2011

La colla dels Castellers de Solsona celebra el seu bateig

Els solsonins van realitzar la seva primera actuació completa en carregar i descarregar un 4d6, un 4d6 amb agulla, estrenat per a l'ocasió, i un 3d6

19.06.2011 | 13:57
La colla dels Castellers de Solsona celebra el seu bateig

L'efemèride del bateig dels castellers solsonins, que es va celebrar ahir a la tarda a la plaça de l'Ajuntament de Solsona, va aplegar més de 400 persones del món casteller. Els castellers solsonins, acompanyats dels Salats de Súria i els Margeners de Guissona, que van ser els padrins del bateig, van demostrar les seves habilitats i van fer embadalir el públic.

Els solsonins van realitzar la seva primera actuació completa en carregar i descarregar un 4d6, un 4d6 amb agulla, estrenat per a l'ocasió, i un 3d6. Va ser un acte molt emotiu on es van poder veure molts rostres de satisfacció entre els castellers de les tres colles.

Després de l'actuació castellera i posant el punt final a aquesta diada històrica per als castellers de Solsona, els membres de les diverses colles acompanyats pels grallers van desplaçar-se a la Sala Polivalent, on van assistir al sopar i al concert que havia organitzat la colla de Solsona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook