L'Ajuntament de Solsona farà petites millores del paviment en els punts més malmesos del barri de Sant Antoni de la Plana i estudiarà la possibilitat d'instal·lar un pas de vianants elevat al carrer de la Carrera. Aquest barri de la ciutat és, segons l'alcalde David Rodríguez, el que presenta pitjors condicions de tota la ciutat ja que hi ha molts carrers que no estan ni asfaltats.

La falta de recursos impedeix fer-hi una intervenció en profunditat i per això, de moment, els veïns només poden comptar amb els treballs que pugui assumir la brigada municipal. Rodríguez ha explicat que no hi ha ni un pressupost, ni un calendari assignat al projecte ja que s'anirà executant en funció de la disponibilitat de recursos. Una de les actuacions previstes és reduir el perill de relliscada en algunes zones, aplicant a les voreres un producte químic, del qual l'Ajuntament n'està comprovant l'eficàcia. Si funciona, s'intervindrà en una de les illes de contenidors del barri i a la vorera del carrer de la Carrera, on ja s'han produït algunes caigudes.

Els veïns del barri han mostrat a l'alcalde la seva preocupació pel risc d'atropellament al carrer de la Carrera, on els vehicles circulen a una velocitat inadequada. Per això, s'hi podria instal·lar un pas de vianants elevat. L'Ajuntament també analitzarà altres possibles canvis en la mobilitat de la zona.