Els treballadors de l'estació d'esquí del Port del Comte s'han endut alguns dels trofeus més rellevants de la Challenge, la trobada de professionals de la neu que es va celebrar de dimecres a divendres de la setmana passada a la mateixa estació prepirinenca amb la participació de tretze estacions d'esquí de tot l'estat.

Es tracta d'una trobada estatal que reuneix professionals que treballen a les estacions d'esquí que es fa un cop ha finalitzat la temporada. Si bé enguany la participació no ha estat massiva, atès que moltes instal·lacions encara són obertes, fonts de l'organització expliquen que la trobada "ha anat molt bé i hi ha hagut un molt bon ambient" entre tots els participants. La trobada compta amb una part més lúdica i una altra de més competitiva. En aquest darrer vessant, els professionals del Port del Comte s'han endut el trofeu Jordi Peix (el més representatiu de la trobada) així com les tres primeres posicions del gegant general masculí i el de pisters socorristes (ambdues proves amb Albert Estella, Joan Estella i Màrius Martí com a tres primers classificats), a més d'altres podis.

Entre les proves que s'han dut a terme aquests dies al Port del Comte, hi ha proves relacionades amb les màquines trepitjaneu, remuntadors o serveis i oficines, totes al voltant del món de l'esquí. La Challenge 2013 va començar dimecres i es va allargar fins divendres al migdia.