La jornada econòmica que anualment organitza el Consell Comarcal del Solsonès girarà a l'entorn del creixement empresarial. L'acte s'adreça tant a propietaris d'empreses amb personal al seu càrrec com a petits empresaris autònoms amb o sense treballadors, així com a totes les persones interessades en la temàtica.

La jornada, titulada "Actors del present, protagonistes del futur", tindrà la participació del conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, que la clourà.

El Consell organitza la jornada i ho fa amb la col·laboració de La Caixa, Tèxtil Olius, el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central, el programa INICIA, el departament d'Empresa i Ocupació i el Fons Social Europeu.

Després de la benvinguda del president comarcal, Joan Solà, el coach i consultor Mikah de Waart impartirà la conferència "La curiosa relació entre èxit professional, autoconfiança i felicitat". A continuació, l'il·lusionista Jorge Luengo parlarà als assistents de "La màgia del màrqueting". Finalment, Maica Lanero i Marta Pérez Flotats parlaran de "L'economia del bé comú, treballant junts per canviar junts". Després de la cloenda, és previst un dinar relacional.

El preu de la inscripció per a la jornada és de 10 euros, i de 25 si s'opta també per participar al dinar. Els interessats poden inscriure's, abans del dimecres 1 de maig contactant amb el Consell Comarcal. El Consell opta per centrar la jornada en el creixement empresarial en considerar prioritari treballar per generar ocupació, i "la millor manera d'aconseguir-ho és ajudant a fer créixer les empreses existents".