Ahir a la tarda el regidor de Promoció Econòmica de Solsona, Lluís-Xavier Gonzàlez, va lliurar els premis a les guanyadores de la campanya de dinamització comercial del nucli antic d´aquest estiu. Tal com va determinar el sorteig emès en directe per Solsona FM la setmana passada, amb la col·laboració de voluntaris d´Amisol, Carme Fornell s´ha endut el lot de productes de procedents de tota Catalunya, valorat en més de 1.600 euros, mentre que Belén Rosas ha estat premiada amb el lot de productes solsonins.

Les seves butlletes van ser les que van extreure´s en el sorteig i que van posar fi a una nova edició de la campanya "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir", que s´ha realitzat simultàniament en una vintena de poblacions catalanes adherides al Pla de barris.

A Solsona hi han participat un centenar d´establiments del centre històric. Enguany, com a novetat, també hi ha hagut premi per a la botiga que ha segellat la butlleta guanyadora, consistent en un pack de serveis d´Ulldecona. En aquest cas ha estat Ca la Carme Gras. Ahir va recollir-lo Teresa Coromina, en representació de l´establiment.

Aquesta iniciativa, que a Solsona s´ha dut a terme en quatre edicions, té la finalitat de potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat. Ho impulsa la subxarxa de nuclis antics amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.