Dilluns és previst que s´escometin les obres d´arranjament del paviment de la placeta de l´edifici Tauro de Solsona, un dels sectors que es troben en més mal estat a l´entrada principal de la ciutat. Els treballs els executarà la brigada municipal amb el suport de l´empresa Construccions Clotet en el termini d´aproximadament un mes.

L´actuació consistirà en la restitució de les rajoles actuals, molt malmeses, per unes de noves de formigó de 40 per 40 centímetres. També es renovarà el mobiliari urbà amb noves papereres i es repintarà la barana del perímetre de la plaça de les escales que donen accés al carrer del Camp del Molí. Aquests treballs tenen un import de 25.000 euros. Si bé les obres generaran molèsties als veïns i establiments de la zona, en tot moment es deixarà una zona de pas lliure.

Aquesta plaça, amb una superfície de 357,40 metres quadrats, ha estat objecte aquest any d´un conveni entre la comunitat de propietaris de l´edifici Tauro i l´Ajuntament segons el qual la titularitat, fins ara privada, passa a mans del consistori i s´integra en el domini públic municipal.