El Consell Comarcal ha convocat la tercera edició del concurs fotogràfic El Solsonès. Es premiaran les tres millors imatges, el primer classificat, amb 300 euros; el segon, amb un cap de setmana en una casa de turisme rural del Solsonès; i el tercer, amb un dinar per a dues persones en un restaurant de la comarca.

En tots tres casos, a més a més, es lliurarà als participants premiats una placa en reconeixement. El jurat és format per fotògrafs professionals de Solsona i per dos representants de l'ens comarcal. El termini d'admissió d'obres serà durant tot el mes d'octubre del 2014. El concurs és obert a tothom interessat però només s'hi podran presentar un màxim de dues obres per autor. Amb totes les obres presentades es farà una exposició a la seu del Consell Comarcal, que serà visitable des del 29 de novembre fins al 6 de gener.

Les obres no premiades es podran recollir a les oficines del Consell Comarcal del Solsonès a partir del dia 12 de gener del 2015. La data màxima per recollir-les serà el dia 6 de març del 2015. Passats aquests dos mesos, les obres no recollides passaran a ser propietat del Consell Comarcal del Solsonès. En cas d'adjuntar un sobre amb segell i les dades de l'autor, les obres seran retornades al domicili via correu postal. Presentació: el format de la imatge serà lliure però obligatòriament s'hauran de presentar sobre un suport rígid de 2 a 3 mm de gruix, de 30x40 cm i en paspartú negre o blanc.