30 de juliol de 2014
30.07.2014

El Jove Ballet Solsoní posa punt i final al Cicle de concerts d'estiu

Representaran 'Pinzellades' al Teatre Comarcal de Solsona aquest divendres

30.07.2014 | 10:52
Jove Ballet Solsoní

Des de l´estil neoclàssic, amb música de Mozart, Manel Camp o Jacques Brel, passant per la dansa més clàssica, de Marius Petipà i música de Minkus, o el Trencanous de Thaikovsky, fins a dansa contemporània al ritme de C2C o Trans-Siberian Orchestra. El Jove Ballet Solsoní ho concentra en un mateix espectacle, Pinzellades, que aquest divendres clou el 33è Cicle de concerts d´estiu de Solsona a les deu de la nit al Teatre Comarcal.

Sota la direcció de Fina Comas, 13 ballarins d´entre 13 i 26 anys integren l´única companyia de dansa del Solsonès, nascuda aquest any i resident de l´Escola de Dansa de Solsona. Aquest centre va impulsar la creació d´una companyia estable amb l´objectiu d´afavorir la difusió, promoció i potenciació de la dansa i, alhora, mostrar el treball professional dels joves de l´escola.

A Pinzellades, el Jove Ballet Solsoní fa un viatge per la història de la dansa. La primera part del programa s´enceta amb "Tribut a Mozart", continua amb "La meva petita terra" i "Ave Maria", entre d´altres. En la segona part els ballarins interpretaran números com "Sarajevo", "Les Bourgeois" i "Titani". La majoria de coreografies són de Fina Comas, directora de l´Escola de Dansa.

Amb aquest muntatge de dansa es tanca el 33è Cicle de concerts d´estiu de Solsona. Les entrades valen 10 euros i es podran adquirir a taquilla a partir d´una hora abans de l´espectacle.


El programa estival continua amb l´AIMS Festival

El programa musical d´estiu "Solsona dóna la nota" continuarà a partir de la setmana vinent amb l´AIMS Festival, l´únic de caràcter pedagògic del país, que aquest any arriba a la tretzena edició. El concert inaugural tindrà lloc dimecres vinent, dia 6 d´agost, a les deu de la nit al Teatre Comarcal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook