11 de agost de 2014
11.08.2014

El projecte Drecera, per a aturats, tindrà continuïtat el setembre

Dotze pesrsones participen en el programa Equipa't, dins del projecte de recera de feina

11.08.2014 | 07:35
Una de les primers sessions del Drecera

Durant el segon trimestre de 2014, la Drecera ha tingut una agitada activitat en diversos serveis. Els principals serveis de Drecera han estat el d'orientació laboral personalitzat i l'Equipa't, per compartir el procés de recerca activa de feina en equip.
L'objectiu d'ambdós serveis ha passat per fomentar la millora de les capacitats i les habilitats a l'hora d'encarar els processos de recerca activa de feina, l'apoderament de les persones i el treball en xarxa. El servei d'orientació laboral personalitzat seguirà fins a finals d'any.
El servei Equipa't, que disposa de l'assessorament de Cedricat, consisteix a compartir el procés de recerca activa de feina en equip. Hi participen dotze persones, que es reuneixen en dues sessions setmanals, en les quals consensuen i duen a terme de manera autònoma diverses activitats, amb el seguiment de professionals. Si bé s'acabava el servei a finals de juliol, els mateixos participants han demanat poder continuar a final d'agost per seguir treballant en les línies ja iniciades. Al llarg de les 24 sessions realitzades fins ara, el grup ha treballat entorn dels recursos disponibles per a la recerca de treball, la definició de l'objectiu professional, la millora de les habilitats informàtiques i el desenvolupament d'idees de negoci.
Així mateix, s'han fet sessions formatives sobre el règim d'autònoms, el model de negoci o les xarxes de contactes professionals. Paral·lelament, s'ha constituït la Xarxa de voluntariat per a l'ocupació, en la qual persones voluntàries comparteixen els seus coneixements i experiències en sectors diversos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook