Ha mort el conegut empresari solsoní del sector de l'hostaleria Josep Puig, de 52 anys, al complex hoteler que posseïa a Clariana de Cardener, a les proximitats de l'urbanització del Pi de Sant Just. Ahir al matí, el fill va trobar el seu cos sense vida a l'apartament que hi tenia habilitat quan s'hi quedava. Els serveis mèdics van concloure que havia estat víctima d'un infart, informaven ahir fonts de la mateixa família de Puig. Avui se li practicarà una autòpsia per determinar exactament què li va provocar la mort.

La presència de Mossos d'Esquadra -l'habitual en aquests casos- va alertar els veïns de l'urbanització. Puig va desenvolupar tota la seva trajectòria professional i empresarial al sector de la restauració i el turisme. Fa deu anys va presidir el Gremi d'Hostaleria del Solsonès.

El cos sense vida de Puig va ser traslladat a Lleida després de l'aixecament del cadàver, on aquest matí se li practicarà l'autòpsia per determinar exactament les causes de la mort. Els serveis mèdics van certificar que no tenia pols i que, per la temperatura del cos, Puig ja feia unes hores que havia mort.

El conegut empresari es trobava al seu complex hoteler, Can Puig, on aquests dies hi tenia clients. Dilluns a la nit va oferir el servei del sopar als hostes que hi pernoctaven. La darrera comunicació va ser via telefònica amb un familiar just abans d'anar a dormir.