L'entitat Joventut Solsonina, juntament amb el Casal la Fura de Solsona, vol que el barri vell de Solsona aculli més activitats culturals que vertebrin la vida de la ciutat. Amb aquest esperit han programat per a aquesta nit una projecció de cinema que es farà a l'aire lliure i que tindrà com a escenari la plaça de Sant Joan.

"El nostre objectiu és ampliar l'oferta cultural i poder dinamitzar i gaudir el nostre barri antic", afirma la presidenta de Joventut Solsonina, Marta Puig. De fet, el cinema a la fresca ja formava part anys enrere de l'agenda cultural de la capital comarcal. Ara, les dues entitats juvenils han cregut convenient tornar a recuperar les projeccions cinematogràfiques a l'aire lliure amb aquesta finalitat. "El cinema ja amenitzava les nits a la nostra ciutat", afegeix la responsable de l'entitat.

Aquesta nit, a partir de les 10, es projectarà la pel·lícula Herois, dirigida pel conegut realitzador Pau Freixes i coescrita amb el prestigiós guionista i escriptor Albert Espinosa. A la plaça de Sant Joan hi haurà servei de barra.