Més de 300 infants i joves estan convidats a participar a la festa de cloenda de les activitats d'estiu de les piscines municipals de Solsona, que se celebrarà aquest dissabte. Aquesta temporada la xifra de participants a l'oferta multiesportiva organitzada per la regidoria d'Esports s'ha mantingut similar a l'anterior.

La festa de cloenda es durà a terme durant tot el matí a partir de dos quarts d'onze fins a la una del migdia. Consistirà en una exhibició de les habilitats i tècniques apreses en els cursets de natació, una gimcana aquàtica conjunta de pares i nens, i, per als més menuts, la instal·lació d'inflables a la piscina petita.

La coordinació de les activitats multiesportives recorda a les famílies que hi hagin participat que cal confirmar l'assistència a la festa de cloenda per valorar el volum de monitors necessaris. Es pot fer a la taquilla de les piscines municipals, o bé trucant al telèfon 973480051.

Enguany el volum de participants a les activitats de les piscines municipals els mesos de juliol i agost ha crescut lleugerament respecte de l'estiu passat, fins als 313 usuaris. Són infants i joves nascuts entre els anys 2000 i 2011.

La regidoria d'Esports de Solsona va decidir ampliar una setmana més del que és habitual l'oferta d'activitats multiesportives de les piscines. La decisió es va prendre després de veure que s'ha registrat la demanda suficient. D'aquesta manera les instal·lacions han allargat l'oferta fins a final de mes, del 25 al 29 d'agost, amb el mateix horari, de nou del matí a una del migdia, i amb la possibilitat del servei de canguratge a partir de dos quarts de nou.

L'anterior festa que es va celebrar a la piscina va ser un èxit. El dia 25 de juliol, les piscines municipals van celebrar la festa de final de juliol. Es va registrar una altra participació. Hi van haver uns 200 participants. Tot i que la pluja va fer boicot a les activitats planejades, el temps no va impedir la realització d'un concurs de decoració de pastissos i una gimcana per grups.