L'actual alcalde de Solsona i cap de llista per Esquerra Republicana, David Rodríguez, ha donat a conèixer la totalitat de la llista que la formació presentarà a les eleccions municipals. La candidatura combina "cares noves i experiència" perquè està pensada, segons Rodríguez, "no només en clau d'eleccions sinó en clau de futur". La meitat de les vuit primeres places són noves incorporacions: Ramon Xandri (3), Rosó Barrera (5), Antoni Carralero (7) i Josep Maria Parcerisa (8). Repeteixen candidatura, els actuals regidors Lluís-Xavier Gonzàlez (2), Sara Alarcón (4) i Isabel Roca (6).

El candidat a la reelecció ha mostrat la seva confiança en el nou equip i assegura que "les àrees de gestió del govern quedarien molt ben cobertes amb la gent que hi aportem, que és molt adequada per a les necessitats que pot tenir l'Ajuntament". La transparència en la gestió municipal, la promoció econòmica, la participació i el treball als barris són alguns dels eixos de la candidatura.

David Rodríguez també ha anunciat l'eslògan de la campanya que serà Solsona Sí. Segons l'alcaldable d'ERC, el missatge vol transmetre que "després d'uns temps difícils, treballem per a la ciutat amb un esperit positiu".