Un total de 1.573 persones van participar, dissabte passat, a la vint-i-tresena Caminada Popular de la Vall de Lord organitzada per l'Agrupació Excursionista Ja Arribarem Club. La sortida, que va assolir un nou rècord de participants, va seguir un itinerari de 14 quilòmetres pel municipi de Guixers i, concretament, per la parròquia de La Corriu.

Els participants van iniciar la ruta prenent l'antic camí de l'estudi de Guixers fins arribar a la Serra de Guixers. Després d'un bon esmorzar, els excursionistes van iniciar el descens tot seguint les traces del sender de gran recorregut fins arribar a l'ermita de Sant Martí de la Corriu, on el rector de Sant Llorenç de Morunys els va explicar la història i les característiques arquitectòniques d'aquest conjunt monumental. Tot seguit, van passar per la rectoria de Sant Miquel i van arribar a la casa de Santa Eulària. El trajecte va continuar baixant cap al Molí de la Corriu, on poc abans d'arribar els participants es van desviar per seguir el camí que voreja el riu Aigua de Valls. A partir d'aquí, passant sempre per la vora del riu, van arribar al final del recorregut, on van rebre un record.

Durant el trajecte, amb sortida i arribada a l'ajuntament de Guixers, els caminants van trobar un gran nombre de cartells informatius sobre la toponímia, la botànica i els llocs singulars per on passaven. L'organització de la caminada va implicar un centenar de persones dels tres municipis de la Vall de Lord.