Creu Roja el Solsonès, l'entitat que gestiona els aliments envasats dins del Rebost solidari del Solsonès, fa una crida a la població per tal de recollir llet. Actualment les existències de llet procedents de la Unió Europea s'han esgotat, i la llet que es recull procedent de donacions no és suficient per cobrir les necessitats de totes les famílies usuàries. La majoria d'aquestes famílies tenen menors d'edat al seu càrrec i és per aquest motiu que la llet resulta un dels aliments de més necessitat.

Tothom que vulgui col·laborar pot fer-ho portant llet a Creu Roja el Solsonès o deixant-la a les caixes ubicades als establiments Cal Baldomero, Cal Coll, Ca La Dora, Ca la Carme Gras, Gasolinera Setelsis, Fruits Taribó, Bon Àrea, Caprabo, Llobet, Roges i Suma.

El banc d'aliments s'abasteix, durant l'any, d'aliments procedents de la Unió Europea, de la Fundació Banc dels Aliments mitjançant iniciatives com el Gran Recapte, de donacions d'empreses i entitats locals que organitzen campanyes de recollida d'aliments o activitats solidàries. També de persones que anònimament fan la seva aportació deixant productes a les caixes que hi ha als supermercats i botigues de Solsona o bé portant-los directament a Creu Roja.

Manca d'aliments frescos

D'altra banda, el Banc d'Aliments manté la crida per a l'obtenció d'aliments frescos. En aquest sentit, a final de març la cantant solsonina Anna Oliva va oferir un concert per presentar el seu disc solidari, Ànima. La meitat del cost del treball discogràfic, que val 8 euros, es destina al Fons d'emergència social. L'entrada del concert valia 5 euros i la totalitat de la recaptació, 725 euros, la va destinar a la compra d'aliments frescos.