El candidat de CiU a l’alcaldia de Solsona ha donat a conèixer el nom dels membres que ocuparan les primeres posicions de la llista que encapçala de cara a les eleccions del proper 24 de maig.

En una roda de premsa adreçada als mitjans celebrada a la plaça de l’Ajuntament aquest diumenge a la tarda, Barbens va fer públic que Isabel Pérez, Sílvia Torra, David Cervilla, Xavier Torres i Marc Fortó l’acompanyaran als primers llocs de la llista. L’alcaldable ha remarcat que es tracta d’un equip molt renovat i amb ganes de treballar per i per a Solsona. Tan sols Sílvia Torra, actual regidora a l’Ajuntament, repeteix ocupant el número 3. Isabel Pérez, número 2 de la candidatura, ha parlat en representació dels companys del projecte. “El Marc em va presentar un projecte per fer una nova Solsona que se sustentava en uns pilars bàsics i molt sòlids” , ha explicat Pérez. “L’empenta que em va fer acabar de decidir a formar part d’aquest equip és que aquestes idees que plantejava el Marc les havia tret de la gent, del contacte amb les persones”, ha dit la número dos del projecte. La Isabel ha destacat que les propostes que li havia exposat el Marc “són molt realistes i molt conformes amb la realitat de Solsona”.

Al llarg de la setmana, la formació farà pública la llista al complet i també anirà desgranant les diferents propostes electorals en cada una de les matèries de gestió municipal, totes elles emmarcades en el projecte de ciutat que Barbens va donar a conèixer fa uns dies.

Alguns dels noms de la llista:

Isabel Pérez i Martínez (37 anys). Llicenciada en dret. Exerceix com a procuradora dels tribunals al partit judicial de Solsona. A dia d’avui, segueix formant-se i actualitzant-se en l’àmbit jurídic per tal de preparar les oposicions de jutgessa. La Isabel està casada i és mare de dos fills bessons. En el seu temps lliure li agrada fer muntanya, rutes i vies ferrades. Comparteix l’afecció amb la seva família i els amics.

Sílvia Torra i Vila (40 anys). És tècnica especialitzada en informàtica d’empreses. Fa 18 anys que treballa en una empresa del món de l’automoció a Solsona. La Sílvia està casada i té una filla i un fill. Ha estat membre de l’AMPA de l’Escola Arrels. Actualment està implicada en diferents juntes del món esportiu de Solsona i Comarca. És membre de la Junta del Futbol Club Solsona, del Futbol Base Solsona-Arrels i del Motor Club del Solsonès. És sòcia de diferents entitats del teixit associatiu cultural de Solsona com per exemple l’Agrupació de Geganters, l’Associació de Festes del Carnaval, la Colla Gegantera del Carnaval i els Castellers de Solsona.

David Cervilla i Lupiánez (40 anys). És enginyer tècnic en electrònica industrial, robòtica i automàtica. Té un postgrau en tècniques comercials i un màster en prevenció de riscos laborals. Ha treballat en empreses d’enginyeria d’automatització, d’informàtica i actualment es dedica al camp de la visió artificial. Ha estat membre de la Penya Barcelonista de Solsona i Comarca i fins fa poc era el tresorer de la UBIC. Al seu temps lliure li agrada jugar a tenis i pàdel. El David està casat i és pare de dos fills, els quals acompanya al futbol cada cap de setmana.

Xavier Torres i Romero (58 anys). És assessor fiscal. Va treballar a la banca deu anys i en fa vint-i-dos que treballa a la seva gestoria. En Xavier és pare d’un fill i una filla. Una de les seves afeccions és el golf. Va ser fundador i president del Club de Golf Ribera Salada. És soci del Club Bàsquet Solsona i també n’ha estat jugador. Quant a l’àmbit del motor, és director de curses i comissari esportiu.

Marc Fortó i Balletbò (37 anys). Tècnic especialista en electricitat-electrònica i instal·lació de línies elèctriques. Fa disset anys que treballa a SIMET. Actualment està a la secció de matriceria. És el President del Comitè d’Empresa de SIMET des del 2011, tot i que en forma part des de fa nou anys. Ha compaginat la seva tasca com a matricer amb la de comercial de marques esportives a Catalunya, Osca i Andorra. El Marc està casat i és pare d’un nen i una nena. Amant de la muntanya.