Piteus per Sant Llorenç ja ha fet pública la llista amb la qual concorrerà a les eleccions municipals del proper 24 de maig, aquest cop sota la marca blanca d'ERC, Piteus per Sant Llorenç-AM. La candidatura que "combina experiència amb cares noves" està encapçalada per Francesc Xavier Mas, que aspira a la reelecció com a alcalde del municipi solsoní.

Mas estarà acompanyat al número 2 per l'actual regidor d'Urbanisme, Marc Serra. La resta de membres de la candidatura la formen cares noves: Montserrat Garriga (3), Ferran Ginestà (4), Francesc Riu (5), Gerard Pujos (6) i Dúria Riu (7). Com a suplents hi ha l'actual regidor de Festes i Esport, David Solé, i Albert Badia.

Piteus té actualment 3 regidors a l'Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys, on governa amb un equip de consens amb les quatre forces polítiques electes, que sumen 9 regidors, tot i que la propera legislatura en seran 7. El partit té actualment l'alcaldia del municipi, que ha compartit amb el grup socialista. El mes de febrer passat, l'assemblea de Piteus ja va anunciar que s'englobava amb ERC amb l'objectiu de sumar vots a la comarca per poder canviar la relació de forces al Consell Comarcal del Solsonès, governat per CiU.