El Consell Comarcal del Solsonès ha donat un nou impuls al web de la Borsa de treball Setelsis. Les principals novetats que ja es poden consultar a www.borsasetelsis.cat són una nova imatge i disseny i la millora en l'accessibilitat i en el funcionament.

Aquest servei, impulsat pel Consell Comarcal del Solsonès l'any 2008, vol ser un instrument útil i eficaç per a la recerca de feina, tant per als demandants d'ocupació com per a les empreses que necessiten incorporar personal. A part de la imatge i el disseny del web, s'ha millorat l'accessibilitat, per tal de poder accedir al web de la borsa des de tots els dispositius.

Per part del candidat, existirà la possibilitat d'annexar la carta de presentació i/o una foto. A més, s'actualitzaran les dades, i en el període d'un any s'eliminaran. Alhora, cada vegada que canviï l'estat de l'oferta, el candidat rebrà un avís a través del correu electrònic.

I pel que fa a la gestió de les ofertes, també s'ha intentat agilitzar al màxim la gestió per a les empreses, així, pel tema de protecció de dades no caldrà donar el vistiplau a través de fax com fins ara. Les empreses hauran d'indicar expressament si al cap de 3 mesos les ofertes continuen vigents o no, de manera que sempre es mantindrà un llistat d'ofertes actualitzat. Cada vegada que un candidat s'inscrigui a una oferta, l'empresa rebrà un correu electrònic amb el seu currículum adjunt.

Totes les ofertes es publicaran al perfil del Facebook de la Borsa Setelsis de manera automàtica, alhora que també seran incorporades a mitjans de comunicació locals. També s'ha creat un apartat d'ofertes externes, en què es mostraran les ofertes de treball publicades per altres institucions, entitats o empreses.