El candidat de CiU a l'alcaldia de Solsona, Marc Barbens, ja ha fet públics tots els noms dels titulars que formen la candidatura per a les eleccions municipals del 24 de maig. Fins ara, només s'havien donat a conèixer els sis primers noms d'una llista que destaca per la important renovació de les cares visibles de CiU a la capital del Solsonès (només hi ha un membre de la llista que es va presentar fa quatre anys) i pel gran nombre d'independents. Dels 13 membres titulars, només n'hi ha 4 que militen a Convergència i un a Unió.

En aquest sentit, a banda del cap de llista, militen a CDC la número 3 i actual regidora de l'Ajuntament, Sílvia Torra; David Cervilla, que ocupa el 4, i Míriam Semís, educadora social de 34 anys que finalment serà a la sisena posició en lloc de Marc Fortó, que anirà al número 7. Per la seva banda, Xavier Torres, que és al número 5, és militant d'Unió. La resta de candidats són tots independents.

El membres de la llista de CiU a Solsona que ocupen del número 8 fins al 13 es van fer públics ahir a través d'un comunicat. Al número 8 hi ha Pilar Barons, educadora infantil de 44 anys, i al 9, César García, de 52 anys i vinculat al teixit associatiu de la ciutat. El desè lloc de la llista és per a l'arquitecta Anna Viladrich, de 46 anys, i l'onzè per al jove de 25 anys Manel Pelegrina, estudiant d'arquitectura. La fisioterapeuta Olga Urbano (40 anys) i Josep Maria Pujol (42 anys), llicenciat en direcció i administració d'empreses, completen la llista de titulars als números 12 i 13, respectivament. Tots ells, juntament amb la número 2, Isabel Pérez, i el 7, Marc Fortó, són independents.